ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Από την Τετάρτη 25/9/2019 και μέχρι νεωτέρας το σάϊτ ματς betinstats.com θα βρίσκεται σε υπολειτουργία! Η κύρια στήλη θα δίνεται επιγραμματικά και θα ανανεώνονται μόνο οι πιο βασικές στήλες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! Για όποια άλλη εξέλιξη θα ενημερωθείτε από το σαϊτ αλλά και τις σελίδες μας στο facebook. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας τα τελευταία 8 χρόνια λειτουργίας μας!!!

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Δύο στήλες για χθες Πέμπτη κλείνοντας αρκετά καλά. Πιο συγκεκριμένα οι ''εκτιμήσεις'' έκλεισαν με 1/2 με την Εσπανιόλ να αντιστέκεται σθεναρά αλλά τελικά να χάνει με 1-0 και στην ουσία να λέει αντίο στην κατηγορία. Τέλος... με 4/5 έκλεισε η ''ζώνη των γκολ''.

Μικρό το σημερινό κουπόνι και χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Θα κλείσουμε με ρεπό και θα ανανεώσουμε για αύριο Σάββατο.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com