ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Από την Τετάρτη 25/9/2019 και μέχρι νεωτέρας το σάϊτ ματς betinstats.com θα βρίσκεται σε υπολειτουργία! Η κύρια στήλη θα δίνεται επιγραμματικά και θα ανανεώνονται μόνο οι πιο βασικές στήλες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! Για όποια άλλη εξέλιξη θα ενημερωθείτε από το σαϊτ αλλά και τις σελίδες μας στο facebook. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας τα τελευταία 8 χρόνια λειτουργίας μας!!!

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Πέντε στήλες για χθες Κυριακή κλείνοντας αρκετά καλά. Πιο συγκεκριμένα οι ''εκτιμήσεις'' έκλεισαν με 2/2 με το 1Χ της Μίλαν. Πλήρωσε η ''βασική επιλογή'' με τα 2-3 γκολ του ΑΕΚ-Ολυμπιακός σε απόδοση 1,95 με τελικό σκορ 1-2 για τον Ολυμπιακό. Ταμείο πήγε και η ''πιθανή δυάδα'' με τις επιλογές από την Ισπανία με απόδοση 3,22. Δυστυχώς δεν είχε αντίστοιχη κατάληψη και η ''πιθανή τριάδα''. Τέλος με... 4/6 έκλεισε η ''ζώνη των γκολ''.

Μικρό και χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι γι αυτό θα κλείσουμε με ρεπό και θα ανανεώσουμε για αύριο Τρίτη.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com