ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Από την Τετάρτη 25/9/2019 και μέχρι νεωτέρας το σάϊτ ματς betinstats.com θα βρίσκεται σε υπολειτουργία! Η κύρια στήλη θα δίνεται επιγραμματικά και θα ανανεώνονται μόνο οι πιο βασικές στήλες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! Για όποια άλλη εξέλιξη θα ενημερωθείτε από το σαϊτ αλλά και τις σελίδες μας στο facebook. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας τα τελευταία 8 χρόνια λειτουργίας μας!!!

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Κακή η χθεσινή μέρα κλείνοντας μια μέτρια εβδομάδα πλην της Παρασκευής που ήταν εξαιρετική. Πιο συγκεκριμένα οι ''εκτιμήσεις'' έκλεισαν με 1/3 πιάνοντας μόνο το 1Χ της Γιουνάϊτεντ. Η Λυών δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Λιλ, στερώντας μας την ''βασική επιλογή''. Μία απ τα ίδια και για την Έβερτον που έφαγε τέσσερα στην έδρα της Τσέλσι χωρίς να καταφέρει ένα για την τιμή των όπλων στερώντας μας την ''πιθανή δυάδα''. Τέλος... χαμηλά και η ''ζώνη των γκολ'' με 2/7.

Μικρό το σημερινό κουπόνι και χωρίς ιδιαίτερη στοιχηματική αξία, γι αυτό θα κλείσουμε με ρεπό ανανεώνοντας για αύριο με το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com