ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Από την Τετάρτη 25/9 και μέχρι νεωτέρας το σάϊτ ματς betinstats.com θα βρίσκεται σε υπολειτουργία! Η κύρια στήλη θα δίνεται επιγραμματικά και θα ανανεώνονται μόνο οι πιο βασικές στήλες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! Για όποια άλλη εξέλιξη θα ενημερωθείτε από το σαϊτ αλλά και τις σελίδες μας στο facebook. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας τα τελευταία 8 χρόνια λειτουργίας μας!!!

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Πέντε στήλες για χθες Κυριακή με πολλές επιλογές και δυνατά ντέρμπι, κλείνοντας μέτρια. Πιο συγκεκριμένα οι ''εκτιμήσεις'' έκλεισαν με 3/4 πιάνοντας σε διπλή επιλογή το Άϊντραχτ-Βέρντερ, τόσο στο γκολ-γκολ, όσο και στο Χ2. Πλήρωσε η ''βασική επιλογή'' με το γκολ-γκολ του ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους σε απόδοση 1,85. Δυστυχώς όμως δεν μας έκαναν το χατίρι η ''πιθανή δυάδα'' και ''πιθανή τριάδα'' καθώς πέσαμε πάνω σε μεγάλες εκπλήξεις με πρώτη και καλύτερη αυτή της Σίτι. Τέλος... άσχημα έκλεισε η ''ζώνη των γκολ'' με 2/7.

Πολύ μικρό και χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, γι αυτό θα κλείσουμε με ρεπό ανανεώνοντας για την Πέμπτη με τα προκριματικά του Euro.

KAΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com