ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Τρεις στήλες συνολικά για χθες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κλείνοντας. Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιρικές ''εκτιμήσεις'' έκλεισαν καλά με 1/2, πιάνοντας το ''χινάρι'' στο Πολωνία-Αυστρία. Τέλος... με δυνατό απόλυτο 4/4 έκλεισε η ''ζώνη των γκολ''. Μπασκετικά τώρα πήγαμε κουβά. Η εθνική μας κέρδισε με 7 πόντους την Τσεχία, δεν κάλυψε το χάντικαπ των 11 πόντων που χρειάζοντας για να βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού τελειώνοντας άδοξα και νωρίς το ταξίδι της. Στοιχηματικά για έναν πόντο μόνο μας στέρησε την επιλογή του διπλού με -7,5 πόντους χάντικαπ. Στο άλλο παιχνίδι, το Γαλλία-Αυστραλία, ακόμα πόντους βάζουν με το 100-98 να στέλνει στον κάλαθο το under 165,5 που προτείναμε.

Πολύ μικρό το σημερινό κουπόνι με προκριματικά Euro που δεν έχουν τόση σημασία. Κλείνουμε με ρεπό και επιστρέφουμε την Παρασκευή με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com