Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ BETINSTATS

To betinstats.com είναι ιστοσελίδα  που διατυπώνει υποκειμενικές εκτιμήσεις και απόψεις του εκάστοτε δημοσιογράφου που γράφει, σύμφωνα με την έρευνα που ο ίδιος κάνει πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία όπως προϊστορίες, στατιστικά κλπ, με στόχο την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση του αναγνώστη-παίκτη στοιχήματος. Σε καμία περίπτωση τα άνωθεν δεν μπορούν να θεωρηθούν ως προτροπή στον εθισμό προς τα τυχερά παίγνια.

Το περιεχόμενο του betinstats.com είναι καθαρά ψυχαγωγικού, ειδησεογραφικού και ενημερωτικού χαρακτήρα προς του παίκτες που δύνανται να συμμετάσχουν σε στοίχημα, προκαθορισμένης ή μη απόδοσης που διεξάγεται νόμιμα σε πάσης φύσεως ατομικά ή ομαδικά αθλήματα. Δεν συνιστούν προτροπή η παρακίνηση της ιστοσελίδας προς τους επισκέπτες για συμμετοχή σε τυχερά παίγνια, η οποία γίνεται πάντα με δική τους ευθύνη.

Ρητά και κατηγορηματικά το betinstats.com δεν έχει καμία συμμετοχή σε παροχή ή διεξαγωγή τοποθέτησης στοιχήματος προκαθορισμένης ή μη απόδοσης.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο του betinstats.com, διακριτικό σήμα, πληροφορίες, βάση δεδομένων, εικόνες, σχέδια, ήχοι, βίντεο και όποιο άλλο υλικό, συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του betinstats.com ή συνεργαζόμενου με αυτό φυσικού προσώπου ή διαφημιζόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου και προστατεύονται από τις διατάξεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορευμένης ρητά και ανεπιφυλάκτως της προβολής και με κάθε τρόπο ή μέσο αναπαραγωγής, τροποποιήσεως , αναδημοσιεύσεως, διανομής, πώλησης ή εκμετάλλευσης από τρίτα πρόσωπα.

Εξαίρεση όλων των παραπάνω αποτελεί μόνο έγγραφη άδεια από τους νόμιμους διαχειριστές του betinstats.com  και τους νόμιμους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων επί του προκείμενου στοιχείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Το betinstats.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών κόμβων (links) που πιθανόν να οδηγούν σε άλλες συνδέσεις.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το betinstats.com διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή στην τροποποίηση η προσωρινή ή μόνιμη διακοπή των υπηρεσιών του, μη φέροντας καμία ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες ή σε όποιον τρίτο για τις ενέργειες αυτές.

ΕΥΘΥΝΗ

Το betinstats.com τροφοδοτείται με πληροφορίες από υποτιθέμενες αξιόπιστες πηγές όπως για παράδειγμα οι επίσημες ιστοσελίδες των ομάδων και δεν εγγυάται για την αξιοπιστία των πληροφοριών αυτών. Για κάθε τέτοιου είδους πληροφορία δηλώνεται ρητά και κατηγορηματικά πως δεν ευθύνεται το betinstats.com για την ακρίβεια και την εγκυρότητα αυτής.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το betinstats.com δηλώνει πως συλλέγει πληροφορίες από ειδικές βάσεις δεδομένων και ιστοσελίδες που τις παρέχουν (π.χ προϊστορίες, στατιστικά, βαθμολογίες) για την σωστή παροχή των υπηρεσιών και των προβλέψεών του προς τους αναγνώστες του.

 

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com