About Us

Το σάϊτ  betinstats.com  αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες, Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής, επένδυσαν στο betinstats.com την αγάπη τους για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο, με στόχο να δημιουργήσουν την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, ώστε το betinstats.com να γίνει πρότυπο ενημέρωσης κυρίως στο χώρο του στοιχήματος. 

Ο Ηλίας Κουτσοδόντης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα όπου και διαμένει έως σήμερα. Σπούδασε ηλεκτρονικός και προγραμματιστής Η/Υ, δημοσιογραφία,  καθώς και γραφικές τέχνες. Το ποδόσφαιρο όμως  ήταν η μεγάλη του αγάπη! Βρισκόταν συνέχεια με μια μπάλα στα χέρια στις αλάνες να παίζει το αγαπημένο του άθλημα. Οι καταστάσεις αλλά και οι ενστάσεις των δικών του, του στέρησαν τη δυνατότητα να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό το άθλημα, με συνέπεια να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα μόνο σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Χορμής γεννήθηκε το 1961 στο πανέμορφο Ναύπλιο στο οποίο εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται. Από μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής και το ταλέντο του για το άθλημα δεν άργησε να φανεί. Πολύ γρήγορα βασικός στην, τότε, μεγάλη ομάδα του Παναυπλιακού, έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες στο χώρο της άμυνας και σύντομα μεταπήδησε στην ομάδα της Κορίνθου, που αγωνιζόταν τότε στη Β΄ εθνική αποτελώντας μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της κατηγορίας, ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα! Σύντομα η ομάδα ανέβηκε στην Α΄ εθνική και ο Γιώργος έδειξε τις ικανότητες του και στη μεγάλη κατηγορία. Έγινε μήλον της έριδος για σπουδαίες ομάδες του κέντρου αλλά και της Θεσσαλονίκης! Τότε δυστυχώς η Κόρινθος δεν μπορούσε να έχει ''πάρε δώσε'' ποδοσφαιριστών αν δεν έδινε το ''οκ'' μεγαλοπαράγοντας της εποχής που έκανε κουμάντο. Σήμερα ο Γιώργος παράλληλα με το κατάστημα που διατηρεί στο Ναύπλιο, έχοντας πτυχίο προπονητικής UEFA B, είναι και προπονητής σε τοπικές ομάδες.

Η παρουσία λοιπόν του Γιώργου Χορμή έφερε σε συνεργασία το betinstats.com και με άλλους ποδοσφαιρικούς «αστέρες» του παρελθόντος, οι οποίοι πλέον γράφουν τις στοιχηματικές αναλύσεις και προβλέψεις τους. Μερικά ονόματα που έχουν γράψει ως τώρα, πέραν του Γιώργου, είναι οι: Νίκος Καραβίδας (παλαίμαχος του ΠΑΟ, Πανιωνίου και ΟΦΗ και συνεργάτης του σάϊτ), Γιάννης Αντωνόπουλος (παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και του Εθνικού και συνεργάτης του σάϊτ) Θανάσης και Σπύρος Δημόπουλος (παλαίμαχοι του ΠΑΟ), Νίκος Κεφαλάς (παλαίμαχος του Αθηναϊκού), Ηλίας Πουρσανίδης (παλαίμαχος του Ολυμπιακού και του Ηρακλή), Δαυίδ Μαύρος (παλαίμαχος του Αιγάλεω), Γιώργος Χατζάρας (προπονητής), καθώς και πολλοί άλλοι και έπεται συνέχεια φυσικά...

Η ισχύς, λοιπόν, εν τη ενώσει, καθώς ο Ηλίας και ο Γιώργος ένωσαν τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο μέσα από το σάϊτ betinstats.com. H δημιουργία μίας δημοσιογραφικής ομάδας που θα γνώριζε καλά το αντικείμενο ήταν πλέον επιτακτική, με τον Στέλιο Ευσταθιάδη να είναι ένα από τα πρώτα στελέχη που συμπλήρωσαν το παζλ του betinstats.com  από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του.

O Στέλιος Ευσταθιάδης είναι αθλητικός δημοσιογράφος, απόφοιτος του τμήματος πληροφορικής και ΜΜΕ του πανεπιστημίου της Πάτρας, αλλά και ερασιτέχνης παίκτης μπασκετ. Έχοντας επωμιστεί την αντίστοιχη στήλη του αθλήματος προσπαθεί με τις γνώσεις του κάθε φορά να καλύψει τις απαιτήσεις αυτών που ποντάρουν στο συγκεκριμένο άθλημα. Συμβουλευτική δράση στη στήλη αυτή έχει ο προπονητής μπάσκετ, Γιώργος Τσίρος.

Μέλος της ιδρυτικής ομάδας πλέον του betinstats.com  είναι και ο έμπειρος αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Λίγγρης, όπου με τις γνώσεις του και την εμπειρία του ως αρχισυντάκτης τους αθλητικού τμήματος του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, αλλά και δημοσιογράφος της εθνικής ομάδας, συντονίζει την ροή των ειδήσεων και την ομαλή λειτουργία του σάϊτ.

Το σάϊτ πλέον έχοντας στην κατοχή του και την προέκταση ‘’.com’’ πέραν από αυτή του ‘’.gr’’ που υπήρχε ως τώρα, αναπτύσσεται σε άλλες τρεις γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά και ρώσικα) μη μένοντας όμως εκεί, με στόχο να καταφέρει να καλύψει γαλλικά-ιταλικά και κινέζικα στο μέλλον και φυσικά… το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη στο χώρο της ενημέρωσης του στοιχήματος!  Αυτόματα η επέκταση σε περισσότερες γλώσσες επέβαλε την προσθήκη περισσότερων στηλών και αθλημάτων όπως αυτό του μπέϊζμπολ και του χόκεϊ για να καλυφθεί ειδησεογραφικά και στοιχηματικά μεγαλύτερο εύρος αναγνωστών και παικτών στοιχήματος.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε, δίνοντάς την υπόσχεση πως θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες στο χώρο!

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com