Ρομπ Βινσιλέττι (Rob Vinciletti)

O Rob Vinciletti είναι ο ιδρυτής του Golden Contender sports και κάτοικος Νέα Υόρκης. Για τον λόγο αυτό ασχολείται με το πρωτάθλημα μπέιζμπολ αλλά και το χόκεϊ. Συγκεκριμένα, πέραν τις δωρεάν επιλογές του που θα δίνει μέσα απ’το betinstats  πουλάει στοιχηματικές επιλογές. Είναι σεβαστός παγκοσμίως για την έξυπνη προσέγγιση των αγώνων και το επαγγελματικό του ήθος. Ο Rob συνηθίζει να τα ψάχνει όλα ενδελεχώς, έτσι κάθε ματς που εμφανίζεται στον πίνακα του, αναλύεται. Αφιερώνει καθημερινώς πολύ χρόνο ώστε να λάβει υπόψιν όλους του παράγοντες  προτού δώσει την τελική πρόταση στοιχηματισμού. Ο συνδυασμός των τεχνικών συστημάτων που διαθέτει και της θεμελιώδης ιδεολογίας του, προσφέρουν στον παίκτη ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Αφού αναλύσει όλα τα δεδομένα της ημέρας, έπειτα στρέφεται στις δυνατές εξωτερικές πληροφορίες που διαθέτει για το που κινούνται τα χρήματα και που παίζονται μεγάλα ποσά. Ο συνδυασμός αυτών των δυο μαζί με μια σωστή διαχείριση των χρημάτων αποδίδει μια στερεή επένδυση σύμφωνα με το σκεπτικό του Rob.

Γι’ αυτό οι επιλογές αυτές μπορούν να πονταριστούν με εμπιστοσύνη. Εάν λοιπόν κουραστήκατε απ’ τις συνήθεις υποσχέσεις για κέρδος  και θέλετε να παίξετε με μια αξιόπιστη πηγή που στοιχηματίζει στις δικές του επιλογές, ήρθε η ώρα να πηδήξετε και εσείς στην βάρκα με προορισμό την επιτυχία. Αξίζετε να κερδίζετε και τώρα θα το κατορθώσετε. Επικοινωνήστε στο goldencontender@aol.com εφόσον επιθυμείτε ένα από τα πακέτα που προσφέρει.

About Us

Το σάϊτ betinstats.com αγοράστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο του πριν τέσσερα χρόνια από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με στόχο να δημιουργηθεί το πληρέστερο σάϊτ ειδήσεων, αναλύσεων και προγνωστικών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν στον αναγνώστη και παίκτη στοιχήματος την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση πριν φτάσει στο ταμείο. Οι νέοι ιδιοκτήτες Ηλίας Κουτσοδόντης και Γιώργος Χορμής επένδυσαν στο betinstats

Facebook

Latest Tweets

Info

Δ/νση: Τατοΐου 152, Μεταμόρφωση
Τηλ: 211-1018190
Email: betinstatsgr@gmail.com